inspiracja menu rezerwacja kontakt Zyner&Zyner
 

Szef Kuchni Mistrz Paweł Wojciechowski poleca węgierskie gulasze / Chef's recommendation: hungarian goulashes

Bogracz - gulasz wołowy
Beef goulash
Porkolt - gulasz wieprzowy
Pork goulash
Porkolt Segedyński na kapuście kiszonej z wędzonką
Seged style pork goulash with sauerkraut and smoked bacon
Budapesztański Gulasz na czerwonym winie
Budapestian goulash with red wine
Gulasz z kaczki a la Król Batory
King Batory duck goulash
Gulasz z dziczyzny w leśnej oprawie
Deer goulash in juniper & wild mushroom gravy
Gulasz z baraniny z czerwoną fasolą i kluskami
Mutton goulash with red beans & noodles
Leczo
Spicy Letcho
Gulasz warzywny prosto z Puszty
Puszta vegetable goulash

32 zł
300g
29 zł
300g
31 zł
300g
31 zł
300g
41 zł
300g
42 zł
300g
44 zł
500g
29 zł
300g
29 zł
300g


następna strona »

 
projektowanie stron internetowych: www.luczak.pl